Alta Veterankjøretøyforening hadde invitert til treff lørdag 30.august på Altagård. Flott vær gjorde at det var godt oppmøte - en 20-30 biler, 12-15 motorsykler og 8-10 snøscootere samt en campingvogn. Fra HKMF møtte tre motorsykler og fire biler.

Arrangørene hadde lagt alt til rette med kafételt med salg gav kaffe, vafler og pølser til en meget rimelig penge. Folk koste seg i augustsola og det var mye interessant å ta i øyesyn. Vår formann Odd formulerte det slik: "Interessant med disse gamle amerikanerne, når de drar opp håndbrekket så spretter panseret automatisk opp!" Sånn er det når rampen står klar for å granske gamle rekkeseksere, V-åttere og det som verre er. 

Det som er nytt er at snøscootere nå kommer inn i veteranmiljøet, og her var det alle varianter. Innenfor tohjulinger var det flere mopeder og lettvektere utstilt, noe som gjør at mange kan kjenne seg igjen. Arild husket sin første Honda 100 som "kjempesvær", men den stod utstilt i Alta og ble ganske tafatt ved siden av Goldwingen. Men flott var den!

Vi kan slå fast at det er mye lekkert og beskue også i Alta. Utfordringen blir å etablere et godt samarbeid så vi kan styrke hverandre og få et godt veteranmiljø.

Snorre

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.10 | 00:21

Fantastisk mann og samling. Så akkurat reportasjen i Norge Rundt, og googlet.
Hvis muligheten byr seg, vil jeg besøke mannen, samlingen og sikker få "gåsehud".

...
19.06 | 14:00

hei Har du en dato?

...
05.03 | 09:18

Hei, ønsker å leie en klassisk eldre bil for bryllup i Lakselv til sommeren.

...
01.04 | 11:30

Fin side, takk for besøket Ken, flott sammling du har der. Vi treffes igjen

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE