Fotoalbum

Lørdag 2.september 2017 inviterte HKMF på tur til Honningsvåg. Været var fint, lettskyet, stille og mellom 10 og 12 grader. Ved start fra Hoddø`s kl. 09.00 var vi bare tre stykker, men flere kom til på Skaidi. Etter hvert var vi blitt fire biler og seks motorsykler. Dette var Rigmor og Geir, Noina og Tore, Johnny og Odd i bil, Knut, Frank, Karen Lene, Bjørn, Trond og Snorre på MC. Knut stilte med helt «fersk» Honda Goldwing 1982 importert fra Sverige.

Turen utover til Honningsvåg gikk i fint driv med en kort rast rett etter Skarvbergtunnelen. Vel framme stilte vi oss opp på torget, og vakte straks interesse. Mye liv i Honningsvåg denne lørdagen, det skulle være dansegalla om kvelden med mange tilreisende. Hurtigruta lå inne, og det var også en del andre turister i gatene. Siden det bare var en uke til valget hadde både SV og Arbeiderpartiet valgkampmarkering. På Arbeiderpartiets «stand» ble vi ønsket velkommen av ordfører Kristina Hansen som bød på kaffe og vafler. Etter hvert dukket rådmann Raymond Robertsen opp samt tidligere lensmann Bengt Altmann. Vi kan ikke klage på mottakelsen!!

Etter en bedre lunsj på «Corner» var det tid for å kjøre hjemover. En liten kaffepause på Russenes der vi fikk foreviget et bilde av «gamle dager» før hver og en returnerte til sitt. En fin høsttur!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.10 | 00:21

Fantastisk mann og samling. Så akkurat reportasjen i Norge Rundt, og googlet.
Hvis muligheten byr seg, vil jeg besøke mannen, samlingen og sikker få "gåsehud".

...
19.06 | 14:00

hei Har du en dato?

...
05.03 | 09:18

Hei, ønsker å leie en klassisk eldre bil for bryllup i Lakselv til sommeren.

...
01.04 | 11:30

Fin side, takk for besøket Ken, flott sammling du har der. Vi treffes igjen

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE