Turen til Seiland er i ferd med å etablere seg som en fast tradisjon, og i motsetning til de to tidligere år var vi denne gangen velsignet med et nydelig vær; nærmest vindstille og omkring 17 grader. Dette medførte også et stort oppmøte med hele 18 deltakere – fire veteranbiler, 13 motorsykler (ikke alle veteraner, 7) samt Alf med sin Toyota. Ferga over til Seiland måtte stables omhyggelig så alle kom med siden det også var øyfolk som skulle over.

Fra fergeleiet på Kjerringholmen kjørte vi i lovlydig tempo til Hønseby, med fotoseanse underveis. Det meste av strekningen hadde nylagt asfalt, så dette var ren fornøyelse. Vel framme stilte Andrè med nykokt kaffe på butikken, og det var anledning til å kjøpe is, brus og andre livsnødvendigheter. Alf fikk tak i boknafisk, og var strålende fornøyd!

Etter å ha utforsket Hønseby var det tid for å bevege seg i spredt orden mot Vassbukta, der Bjørn Dagfinn (som alltid) stod klar til å ønske oss velkommen. Veien til Vassbukta er gruslagt og av blandet kvalitet, så her kom veteranene til sitt rette element. Det ble fyrt opp i grillstua, men ettersom vi var såpass mange og været var upåklagelig var det også utegrilling. Siden neste ferge ikke gikk tilbake før kl.21.00 var det ingen stress å spore blant deltakerne.

Omsider var det tid for å bryte opp, og vi kjørte til fergeleiet. Køen tilbake var ikke så lang som da vi kom, og det virket som alle mente det hadde vært en fin tur. Det er ikke så ofte man besøker Seiland, for enkelte i følget var det faktisk første gangen. I grunnen litt synd – for det er en vakker del av vårt nærområde!

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.10 | 00:21

Fantastisk mann og samling. Så akkurat reportasjen i Norge Rundt, og googlet.
Hvis muligheten byr seg, vil jeg besøke mannen, samlingen og sikker få "gåsehud".

...
19.06 | 14:00

hei Har du en dato?

...
05.03 | 09:18

Hei, ønsker å leie en klassisk eldre bil for bryllup i Lakselv til sommeren.

...
01.04 | 11:30

Fin side, takk for besøket Ken, flott sammling du har der. Vi treffes igjen

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE