Årsfesten


Fredag 10 februar 2017 arrangerte Hammerfest og Kvalsund Motorhistoriske forening sin årsfest. Mange stilte med ektefeller, og mer enn 30 møtte på årsfesten som ble holdt i Husbankens lokaler. Vi ble møtt av velkomstdrinker og flott pyntede lokaler. Bordene var dekket med duker i «retrostil», blomster og diverse relevante gjenstander som miniatyrmodeller, oljekanner og verktøy. Dette ga umiddelbart en fin ramme rundt arrangementet og skapte god stemning.


Middagen besto av røkt svinekam m/tilbehør og smakte aldeles fortreffelig. Til dessert var det nydelige hjemmebakte kaker og kaffe. Foreningen spanderte brus, øl og vin til maten, og ut fra lydnivået tydet alt på at folk satte pris på så vel maten som hverandres selskap.


Etter maten var det formannens årlige oppsummering med «gavedryss» til enkelte som hadde utmerket seg. Ingen nevnt og ingen glemt! Man fant fram loddbøkene, og salget gikk som vanlig strykende ettersom det var mange fine premier. Før trekningen viste Snorre en liten bildekavalkade fra Altaturene (motorsykkelens dag og Yngvars garasje), Finnmarkstreffet, Klubbturen til Oslo, Seilandsturen og de øvrige onsdagsturene som vi hadde gjennomført i 2016.


Loddtrekningen ble gjennomført med stor bravur, med mange gledesutbrudd fra vinnerne og tilsvarende skuffelser for de som ikke hadde vinnerlykke. Vi må alle være fornøyd med at klubbkassa kom styrket ut av denne seansen. Videre utover kvelden gikk praten livlig, og gudene vet om det ble omsatt kjøretøyer rundt bordet? Omkring midnatt begynte det hele å roe seg, og konklusjonen var entydig at dette var trivelig! Takk til alle deltakerne og ikke minst til de som tok ansvar for arrangementet.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.10 | 00:21

Fantastisk mann og samling. Så akkurat reportasjen i Norge Rundt, og googlet.
Hvis muligheten byr seg, vil jeg besøke mannen, samlingen og sikker få "gåsehud".

...
19.06 | 14:00

hei Har du en dato?

...
05.03 | 09:18

Hei, ønsker å leie en klassisk eldre bil for bryllup i Lakselv til sommeren.

...
01.04 | 11:30

Fin side, takk for besøket Ken, flott sammling du har der. Vi treffes igjen

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE